Поставете оглас

Можеби ќе ве интересира

туристички автобус VOLVO HISPANO 9500 VOLVO HISPANO 9500 17.500 € Туристички автобус 07/2010 600000 км Словенија, Grosuplje
нови полуприколка со ниска платформа TAD Classic 30-3 Нови TAD Classic 30-3 73.530 € Полуприколка со ниска платформа 01/2022 30000 кг Украина, Волочиск
теренец Lexus RX350L Lexus RX350L 25.000 € Теренец 05/2018 45000 км Молдавија, Тираспол
камион влекач IVECO Stralis IVECO Stralis 18.250 € Камион влекач 2013 859000 км Украина, Тернополь