» За нас

За нас

Autoline е еден од најголемите он-лајн пазари, специјализиран за продажба и купување на камиони, автобуси, и специјална опрема како градежна, земјоделска и комунална опрема, резервни делови и машини.

Нашиот портал започна со работа во 2002 година, и од тогаш успеавме да вклучиме голем број на луѓе кои сакаа да купат или продадат опрема.

Autoline работи во 40 земји на територијата на Европа и ЗНД. Секој регион има верзија на порталот на свој јазик, а за земјите во Азија и Африка постојат меѓународни верзии на англиски и арапски јазик. Моментално, поставени се повеќе од 451000 огласи и тој број постојано се зголемува.

Наша цел е да обезбедиме вие лесно, брзо и профитабилно да продавате, избирате и да купувате потребна опрема.

Задоволство ни е да ви посакаме добредојде на Autoline! Ви посакуваме успешна и продуктивна работа!

Дознајте повеќе за огласувањето на Autoline линк.