Северна Македонија / македонски
Поставете оглас

Ќе ни биде задоволство да стапиме во контакт со вас!

Испрати порака

Внимание! Ние не продаваме машинерија или делови, за сите прашања обратете се директно на продавачите, нивните информации за контакт се наведени во секој оглас.
Проверете го телефонскиот број: тој треба да е во меѓународен формат и да го содржи кодот на државата.
Често поставувани прашања
Како да го обновите пристапот до сметката?
Ако сте се регистрирале со користење на вашата адреса за е-пошта и сте ја заборавиле лозинката, вашиот пристап може да се обнови преку карактеристиката обнови лозинка".
Внимание! Влезете со користење OAuth (Facebook, Google и други) за да не го изгубите пристапот до вашата сметка.
Како се поставува оглас?

Кликнете на копчето “Постави оглас” и изберете една од опциите: еднократно објавување или постојана продажба на возила.
Потоа изберете категорија, додадете опис, фотографии и видеа и оставете информации за контакт.
За да го зголемите бројот на прегледи, ви препорачуваме да додадете детален опис и фотографии со висока резолуција.

Како можам да ја обезбедам мојата сметка?

Внимавајте на безбедноста на вашиот профил на порталот. Користете ги следниве совети за да избегнете губење на пристапот до вашата сметка:

  • Најлесниот, најдоверливиот и најбезбедниот начин на автентикација за корисникот - OAuth авторизација. Овој начин ви овозможува да се пријавите на вашата сметка преку профилите на социјалните мрежи.
  • Никому не ги давајте пријавувањата и лозинките. Само сопственикот на сметката може да ги знае.
  • Не испраќајте информации за сметка како одговор на е-пошта. Autoline никогаш не бара нивен трансфер.
Како да контактирате со продавач од друга држава?

Откако ќе најдете интересна понуда, контактирајте со продавачот на кој било соодветен начин: повикајте го на телефонските броеви за контакт, испратете му порака преку образецот за контакт или на месинџер.

Обрнете внимание дека кога го користите формуларот за контактирање, вашата порака автоматски ќе се преведе на јазикот на продавачот.

Сите продавачи имаат искуство во меѓународни продажби и во работа со побарувања од сите земји и на сите јазици.

Како можам да го проверам продавачот?

Ако решите да купите опрема по ниска цена, проверете дали комуницирате со вистинскиот продавач. Дознајте колку што може повеќе информации за сопственикот на опремата. Еден од начините на измама е да се претстави како вистинска компанија. Во сличај на сомнеж, информирајте нѐ за тоа поради дополнителна контрола, преку образецот за повратни информации.

Како можам да ја проверам цената?

Пред да решите да направите купување, внимателно прегледајте неколку продажни понуди за да ја сфатите просечната вредност на избраниот модел на опрема. Ако цената на понудата која ви се допаѓа е многу пониска од таа на слични модели, размислете. Значителна разлика во цена може да укажува на скриени недостатоци или на обид на продавачот да направи измама.

Не купувајте производи чија цена премногу се разликува од просечната цена за слична опрема.

Не давајте согласност на сомнителни залози и плаќање на стоката однапред. Ако се сомневате, не плашете се да ги разјасните деталите, да побарате дополнителни фотографии и документи за опремата, да ја проверите автентичноста на документите, да поставувате прашања.

Linemedia
Словенија
Словенија
Pon. - Pet. 9.00 - 17.00
+386 828 80121
+386 828 ... Прикажи
Нарачајте повик
Проверете го телефонскиот број: тој треба да е во меѓународен формат и да го содржи кодот на државата.
Ваши советници
Emanuela Budiuk
+38682880121
+3868288 ... Прикажи
Јазици:
српски, босански, руски
Tomislav Turnsek
+386 828 801 21
+386 828 ... Прикажи
Јазици:
англиски, хрватски, српски, босански, словенечки
Често поставувани прашања
Како да го обновите пристапот до сметката?
Ако сте се регистрирале со користење на вашата адреса за е-пошта и сте ја заборавиле лозинката, вашиот пристап може да се обнови преку карактеристиката обнови лозинка".
Внимание! Влезете со користење OAuth (Facebook, Google и други) за да не го изгубите пристапот до вашата сметка.
Како се поставува оглас?

Кликнете на копчето “Постави оглас” и изберете една од опциите: еднократно објавување или постојана продажба на возила.
Потоа изберете категорија, додадете опис, фотографии и видеа и оставете информации за контакт.
За да го зголемите бројот на прегледи, ви препорачуваме да додадете детален опис и фотографии со висока резолуција.

Како можам да ја обезбедам мојата сметка?

Внимавајте на безбедноста на вашиот профил на порталот. Користете ги следниве совети за да избегнете губење на пристапот до вашата сметка:

  • Најлесниот, најдоверливиот и најбезбедниот начин на автентикација за корисникот - OAuth авторизација. Овој начин ви овозможува да се пријавите на вашата сметка преку профилите на социјалните мрежи.
  • Никому не ги давајте пријавувањата и лозинките. Само сопственикот на сметката може да ги знае.
  • Не испраќајте информации за сметка како одговор на е-пошта. Autoline никогаш не бара нивен трансфер.
Како да контактирате со продавач од друга држава?

Откако ќе најдете интересна понуда, контактирајте со продавачот на кој било соодветен начин: повикајте го на телефонските броеви за контакт, испратете му порака преку образецот за контакт или на месинџер.

Обрнете внимание дека кога го користите формуларот за контактирање, вашата порака автоматски ќе се преведе на јазикот на продавачот.

Сите продавачи имаат искуство во меѓународни продажби и во работа со побарувања од сите земји и на сите јазици.

Како можам да го проверам продавачот?

Ако решите да купите опрема по ниска цена, проверете дали комуницирате со вистинскиот продавач. Дознајте колку што може повеќе информации за сопственикот на опремата. Еден од начините на измама е да се претстави како вистинска компанија. Во сличај на сомнеж, информирајте нѐ за тоа поради дополнителна контрола, преку образецот за повратни информации.

Како можам да ја проверам цената?

Пред да решите да направите купување, внимателно прегледајте неколку продажни понуди за да ја сфатите просечната вредност на избраниот модел на опрема. Ако цената на понудата која ви се допаѓа е многу пониска од таа на слични модели, размислете. Значителна разлика во цена може да укажува на скриени недостатоци или на обид на продавачот да направи измама.

Не купувајте производи чија цена премногу се разликува од просечната цена за слична опрема.

Не давајте согласност на сомнителни залози и плаќање на стоката однапред. Ако се сомневате, не плашете се да ги разјасните деталите, да побарате дополнителни фотографии и документи за опремата, да ја проверите автентичноста на документите, да поставувате прашања.