» Банер оглас

Банер оглас

Поставување на банер огласи на Autoline е извонреден начин да се интензивираат продажбите на добра и услуги, да се подигне рејтингот и на добро позната компанија и на нов бренд, како и да се привлечат клучни корисници на вашиот веб-сајт.
За да поставите банер се што ви е потребно е да изберете соодветни места, а ние ќе го завршиме останатото, подготовката и дизајнирањето на банерот е вклучено во цената на банерот!
Повеќе од 120 000 корисници го посетуваат Autoline секој ден, а тие може да станат ваши клиенти!


Што е банер?
Банер е графички елемент што може да содржи лого или фотографии на механизацијата на вашата компанија и да упатува до вашиот веб-сајт или до вашите огласи на Autoline.
Примероци на наши банери

Поставување на банер во категории

Се препорачува за продавачите на конкретни видови на механизација или конкретни услуги да постават банер огласи во секциите на веб-сајтот. На пример, ако вашата компанија се занимава со продажба на камиони, секцијата „камиони за продажба“ ќе биде најсоодветната за вас бидејќи оваа секција се посетува од луѓе што сакаат да купат камиони, па секако тие ќе го видат вашиот банер.

Поставување на банер на главната страница

Огласувањето со банер на главната страница е насочено кон широк круг на корисници и тоа е порелевантно за огласување на општи услуги. На пример, ако вашата компанија дава услуги на лизинг тогаш вашиот банер ќе биде интересен за 90% од луѓето што ја посетиле главната страница. Поставувањето на банер на главната страница исто така ќе биде одлично во случај ако вашата компанија само што излегла на пазарот и ваша главна цел е да го подигнете рејтингот и на брендот и на услугите што се пружаат.
Linemedia
Контакти:
тел: +380 44 575 1515
Киев, 02140, П. фах 68
Испрати порака
captcha
Вашата порака е испратена. Ви благодариме.
Наскоро нашите оператори ќе стапат во контакт со вас
Со кликнувањето тука, ја прифаќате нашата политика на приватност и корисничкиот договор.