Продавајте возила заедно со Autoline!

Почнете да продавате веднаш
captcha
Ние нудиме:
Поставување на ваши возила на веб-страницата на Autoline

Огласите за продажба на вашите возила ќе бидат објавени на autoline.mk и на други верзии од веб-страницата (со автоматски превод на сите карактеристики).

Секој оглас може да содржи детален опис на возилото, неограничен број на фотографии и видеа, детални информации за вашата компанија и сите контакти.

Страница на вашата компанија на Autoline

На вашата страница, ќе ги објавиме сите информации за компанијата:

  • Лого и опис на дејноста на вашата компанија, работно време
  • Информации за контакт: телефонски броеви, имиња и фотографии од лицата за контакт
  • Адреса, мапа со насоки и дури и Google street view на вашата фирма
  • Фотографии и видеа за вашата компанија
  • Освен тоа, овде купувачите можат да ги разгледаат сите ваши огласи и да се претплатат за добивање нови понуди

Вклучување на информации за вашата компанија во каталотог на продавачи на возила на Autoline

Вашата компанија ќе биде претставена во каталог на продавачи со погодно пребарување за купувачите, во список и географски на мапа.

Можност за креирање веб-сајт на платформата Autoline

Нашата платформа го олеснува креирањето на веб-сајтот за вашата компанија.

Не мора да барате програмер, да се грижите за хостинг, да додавате содржина и да го поддржувате веб-сајтот.

Веб-сајтот на платформата Autoline ќе ги содржи сите информации за вашата комапнија и вкупната залиха на ваши возила со описи, фотографии и видеа.

Можете да го поврзете сопствениот домен на платформата Autoline, да нарачате регистрација на домен кај нас или да користите бесплатно веб-сајт на поддомен како yourcompany.autoline.mk

Испраќање на вашите огласи во списокот за примачи на претплатниците на Autoline

Во нашата база на податоци има повеќе од 650000 претплатници кои се заинтересирани за купување на различни видови возила.

Секој нов оглас го испраќаме на сите претплатници кои би можеле да се заинтересирани за овој вид на возила.

Сами можете да го пробате билтенот: одете на кој било дел на веб-сајтот и кликнете на копчето „претплати се“ над листата со огласи.

Автоматско ажурирање на огласи од вашиот извор

Не морате ништо да внесувате рачно: ние можеме автоматски да ги увезуваме и редовно да ги ажурираме вашите огласи од изворот што сте го навеле.

Имаме интеграции со најпопуларните портали од нашата област и со услугите за размена на податоци.

Исто така можеме да го поставиме автоматското ажурирање директно од вашиот веб-сајт.

Можност да се извезуваат огласи на други портали

Autoline поддржува извоз на огласи на 200 други веб-сајтови. Дури и на Facebook страницата на вашата компанија!

Пристап до детални статистики за огласот

Целосна статистика за компанијата или статистика за секој оглас: прегледи на огласот, прегледи на телефонски броеви, пораки од клиенти, преминувања на месинџер.

Исто така има опција да се види статистиката за сите дејства во земјата на купивачот.

Вграден преведувач за комуникација со клиенти од која било земја

Можете да го користите вградениот преведувач за читање пораки од корисници од која било земја, па дури и да им одговорите на нивниот јазик.

Поддршка од личен менаџер

Менаџерот ќе одговори на сите ваши прашања, ќе ви помогне да го одберете најдобриот пакет за поставување оглас и постојано ќе ја следи ефикасноста на вашите огласи.

Предности на Autoline:

Eфективност
Повеќе од 4 милиони клиенти и 80 илјади единици продадени возила месечно
Современост
Брз и адаптивен веб-сајт, универзално пребарување и едноставна навигација
Удобност
Детална статистика, едноставно управување со огласот, увоз/извоз на оглас, личен менаџер - се за попријатни продажби
Професионализам
18 години на пазарот - ние сме експерти за продавање возила преку интернет
Овие компании веќе работат со нас:
Почнете да продавате веднаш
captcha