Нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED

PDF
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 2
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 3
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 4
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 5
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 6
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 7
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 8
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 9
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 10
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 11
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 12
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 13
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 14
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 15
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 16
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 18
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 19
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 20
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 21
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 22
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 23
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 24
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 25
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 26
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 27
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 28
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 29
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 30
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 31
нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED слика 32
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
1/32
PDF
Цена:
на барање
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка LIDER
Модел 2022 READY IN STOCK 50 TONS CAPACITY LOWBED
Тип полуприколка со ниска платформа
Година на производство 2021
Прва регистрација 2021-12-06
Носивост 50000 кг
Нето тежина 10000 кг
Вкупна тежина 60000 кг
Локација Турција KONYA
Датум на објавување вчера
Autoline ID ZZ17158
Опис
Висина на петто тркало 1280 мм
Вкупни димензии 13 м × 3 м × 2 м
Каросерија
Шасија челична
Целосна рамка на приколка
Резервно тркало
Кутија за алат
Оски
Марка BPW
Оски 2
Суспензија пневматски/пневматски
Управувачка оска
Големина на гуми 235/70 r 17.5
Сопирачки барабан
Сопирачки
ABS
EBS
Дополнителна опрема
Централно подмачкување
Состојба
Состојба нов
Дополнителни информации
Боја црвен, металик
Дополнителни информации
Македонски
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Прикажи цел коментар
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Lider trailer manufacturer of all types semi trailer in Turkey.


Please ontact for our best quality & Best Price

Contact phone:покажи контакти VİBER -WhatsAPP-

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!
Слични огласи