Нови полуприколка со ниска платформа LIDER 2019 YEAR NEW LOWBED TRAILER FOR SALE (MANUFACTURER COMPANY)

PDF
€ 23.000
Нето цена
≈ US$ 25.537
Контактирајте го продавачот
Марка LIDER
Модел 2019 YEAR NEW LOWBED TRAILER FOR SALE (MANUFACTURER COMPANY)
Тип полуприколка со ниска платформа
Година на производство 2019
Носивост 50000 кг
Вкупна тежина 58500 кг
Нето тежина 8500 кг
Локација Турција İstanbul
Датум на објавување авг 17, 2019
Autoline ID JR8109
PDF

Опис

Вкупни димензии 15 м × 3 м × 1 м
Каросерија
Димензии на каросерија 12 м × 3 м × 1 м
Шасија челична
Целосна рамка на приколка
Резервно тркало
Кутија за алат
Носач на резервно тркало
Телескопска шасија
Оски
Марка GIGANT
Оски 3
Суспензија пружина/пневматски
Управувачка оска
Дупли тркала
Големина на гуми 295/60 R 22,5
Сопирачки барабан
Предна оска
Големина на гуми 295/60 R 22,5
Втора оска
Големина на гуми 295/60 R 22,5
Задна оска
Големина на гуми 295/60 R 22,5
Сопирачки
ABS
EBS
Дополнителна опрема
Централно подмачкување
Состојба
Состојба нов
Опис
Боја син
На лагер 15

Дополнителни информации:

Англиски Арапски Бугарски Босански Чешки Германски Дански Шпански Естонски Фински Француски Хрватски Унгарски Италијански Литвански Летонски Црногорски Холандски Норвешки Полски Португалски Романски Руски Шведски Турски Украински
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
manufacturer of all type semi trailer in Turkey

Contacts : +905053551527 Viber-Whatsupp-Line

rahim@verametal.com

www.lidertrailer.com
www.verametal.com
Совети за купување
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за безбедност

Слични огласи