Нови полуприколка кипер LIDER 2022 new dumper from manufacturer company LIDER TRAILER

PDF
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
1/15
PDF
41.500 €
Нето цена
Контактирајте го продавачот
Марка LIDER
Модел 2022 new dumper from manufacturer company LIDER TRAILER
Тип полуприколка кипер
Година на производство 12/2022
Зафатнина 24 м³
Носивост 50000 кг
Нето тежина 7000 кг
Вкупна тежина 57000 кг
Локација Турција KONYA
Датум на објавување вчера
Каталошки број на продавачот 2019 year new dumper
Опис
Модел 2020 MODEL LIDER
HARDOX челик
Каросерија
Шасија челична
Целосна рамка на приколка
Резервно тркало
Кутија за алат
Носач на резервно тркало
Подвижен под
Оски
Оски 3
Суспензија пружина/пружина
Управувачка оска
Дупли тркала
Големина на гуми 385/65 R 22.5
Сопирачки барабан
Предна оска 1
Големина на гуми 385 /65 R22,5
Втора оска 1
Големина на гуми 385 /65 R22,5
Задна оска 1
Големина на гуми 385 /65 R22,5
Сопирачки
ABS
EBS
Хидраулични уреди за сопирање со складирана енергија
Состојба
Состојба нов
Дополнителни информации
Боја жолт, металик
Дополнителни информации
Англиски
Прикажи цел коментар
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
Lider trailer manufacture of all types trailer as costumize production.
Costumer request size and type.

Contacts : покажи контакти (whatsupp and viber)

покажи контакти
покажи контакти

покажи контакти

покажи контакти
All type trailer & tanker manufacurer

Best Price -Best Quality

You can contact with us to visit our foctory and check products in stock.

Available ready products for shipment.

покажи контакти

Contact:покажи контакти Viber- Whatsapp - покажи контакти
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!
Слични огласи