Огласот Камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила
Продадено
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 2
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 3
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 4
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 5
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 6
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 7
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 8
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 9
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 10
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 11
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 12
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 13
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 14
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 15
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 16
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 17
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 18
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 19
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 20
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 21
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 22
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 23
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 24
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 25
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 26
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 27
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 28
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 29
камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила слика 30
1/30
Марка:  Volvo
Модел:  FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP
Тип:  камион за транспорт на возила
Година на производство:  2018
Километража:  471982 км
Број на автомобили:  10
Локација:  Северна Македонија Skopie
Датум на објавување:  повеќе од 1 месец
Autoline ID:  YM40152
Камион Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP
Марка:  Volvo
Модел:  FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP
Тип:  камион за транспорт на возила
Година на производство:  2018
Километража:  471982 км
Број на автомобили:  10
Опис
Марка на каросерија:  Rolfo
Состојба
Состојба:  половни
Приколка за транспорт на возила Rolfo FORMULA
Марка:  Rolfo
Модел:  FORMULA
Тип:  приколка за транспорт на возила
Година на производство:  2004
Опис
Марка на каросерија:  Rolfo
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Камион за транспорт на возила Volvo FM + ROLFO FORMULA FULL OPTIONS 470tkm EURO 6 TOP + приколка за транспорт на возила

Англиски
VOLVO FM
2018
470.000km
EURO 6
full service history at VOLVO
PERFECT CONDITION

ROLFO FORMULA 2004
TOP CONDITION
SERVICED AND RENOVATED
FULL OPTIONS

TRUCK AND TRAILER WORKING EU
TIRES, BRAKES 100% Technical inapection!

Whats app +38978448485