Огласот Камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
камион за превоз на дрва SCANIA R520 SCANIA R520 167.600 € Камион за превоз на дрва 2018 362000 км Полска, Daleszyce
камион за превоз на дрва VOLVO FH 540 VOLVO FH 540 107.200 € Камион за превоз на дрва 06/2018 475000 км Полска, Biłgoraj
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA
Продадено
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 2
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 3
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 4
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 5
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 6
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 7
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 8
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 9
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 10
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 11
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 12
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 13
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 14
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 15
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 16
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 17
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 18
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 19
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 20
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 21
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 22
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 23
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 24
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 25
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 26
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 27
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 28
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 29
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 30
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 31
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 32
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 33
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 34
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 35
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 36
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 37
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 38
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 39
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 40
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 41
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 42
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 43
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 44
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 45
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 46
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 47
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 48
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 49
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 50
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 51
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 52
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 53
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 54
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 55
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 56
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 57
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 58
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 59
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 60
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 61
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 62
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 63
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 64
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 65
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 66
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 67
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 68
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 69
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 70
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 71
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 72
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 73
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 74
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 75
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 76
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 77
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 78
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 79
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 80
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 81
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 82
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 83
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 84
камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA слика 85
1/85
Марка HINO
Модел 2PG-FS1AJA
Тип камион за превоз на дрва
Година на производство 2018
Километража 191608 км
Локација Јапонија Chiba ken
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Autoline ID UA32288
Мотор
Марка A09C
Гориво дизел
Менувачи
Тип рачен
Кабина
Десен волан
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Камион за превоз на дрва HINO 2PG-FS1AJA

Англиски
Basic information

Maximum loading capacity 7,900kg Vehicle total weight 21,990kg
Vehicle model 2PG-FS1AJA