Огласот Камион-ладилник CHEREAU frigo е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
камион-ладилник IVECO AT260S42 lang IVECO AT260S42 lang цена на барање Камион-ладилник 2016-07 1 км Белгија, Roeselare
камион-ладилник MAN 10.163 MAN 10.163 11.350 € Камион-ладилник 2000 523483 км Белгија, Wingene
камион-ладилник CHEREAU frigo
Продадено
1/10
Марка CHEREAU
Модел frigo
Тип камион-ладилник
Прва регистрација 2015-01-01
Локација Белгија Torhout
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Autoline ID EW29906
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Англиски
General condition: good
Technical condition: good
Visual appearance: good
axis 3 brakes
axis 3 steering
axis 3 drive
axis 2 brakes
axis 2 steering
axis 2 drive
axis 1 brakes
axis 1 steering
axis 1 drive

= Weitere Informationen =

Allgemeiner Zustand: gut
Technischer Zustand: gut
Optischer Zustand: gut
Overordnet stand: god
Teknisk stand: god
Visuelt udseende: god
Estado general: bueno
Estado técnico: bueno
Estado óptico: bueno
axis 3 brakes
axis 3 steering
axis 3 drive
axis 2 brakes
axis 2 steering
axis 2 drive
axis 1 brakes
axis 1 steering
axis 1 drive

= Plus d'informations =

État général: bon
État technique: bon
État optique: bon
axis 3 brakes
axis 3 steering
axis 3 drive
axis 2 brakes
axis 2 steering
axis 2 drive
axis 1 brakes
axis 1 steering
axis 1 drive

= Meer informatie =

Algemene staat: goed
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Stan ogólny: dobrze
Stan techniczny: dobrze
Stan wizualny: dobrze
Общее состояние: хорошее
Техническое состояние: хорошее
Внешнее состояние: хорошее