Огласот Камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
камион фургон IVECO EUROCARGO 180E25 IVECO EUROCARGO 180E25 10.190 € Камион фургон 2014-03 858308 км Обединето Кралство, Sawley
камион фургон IVECO EUROCARGO 75E16 IVECO EUROCARGO 75E16 8.674 € Камион фургон 2014 357179 км Обединето Кралство, Sawley
камион фургон IVECO EUROCARGO 150E22 IVECO EUROCARGO 150E22 8.442 € Камион фургон 2013 295172 км Обединето Кралство, Sawley
камион фургон IVECO EUROCARGO 180E25 IVECO EUROCARGO 180E25 9.257 € Камион фургон 2013-12 845935 км Обединето Кралство, Sawley
камион фургон IVECO EUROCARGO 180E25 IVECO EUROCARGO 180E25 9.257 € Камион фургон 2013-12 901375 км Обединето Кралство, Sawley
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16
Продадено
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 2
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 3
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 4
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 5
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 6
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 7
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 8
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 9
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 10
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 11
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 12
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 13
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 14
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 15
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 16
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 17
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 18
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 19
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 20
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 21
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 22
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 23
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 24
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 25
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 26
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 27
камион фургон IVECO Eurocargo 75E16 слика 28
1/28
Марка IVECO
Модел Eurocargo 75E16
Тип камион фургон
Година на производство 2014
Локација Обединето Кралство
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот YD64
Мотор
Евро Euro 6
Оски
Оски 2
Кабина
Десен волан
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Боја бел
Дополнителни информации
Англиски
2014 64 Reg Iveco 75E16 Day Cab Electric Windows Radio/CD Reversing Camera Electric Mirrors Cruise Control Exhaust Brake, etc. Automatic Gearbox, Spring Suspension, 20ft Box Body Roller Door Tuckaway TailLift. Runs and Drives well. Euro 6 LEZ COMPLIANT. Delivery or Shipping can be arranged. Please call for further information