Огласот Камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
камион фургон ISUZU QKG-CYJ77A ISUZU QKG-CYJ77A 15.000 US$ Камион фургон 2013 725661 км Јапонија, Chiba ken
камион фургон ISUZU GIGA ISUZU GIGA 29.400 US$ Камион фургон 2001 640080 км Јапонија, Chiba ken
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A
Продадено
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 2
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 3
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 4
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 5
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 6
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 7
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 8
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 9
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 10
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 11
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 12
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 13
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 14
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 15
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 16
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 17
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 18
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 19
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 20
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 21
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 22
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 23
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 24
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 25
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 26
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 27
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 28
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 29
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 30
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 31
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 32
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 33
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 34
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 35
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 36
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 37
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 38
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 39
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 40
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 41
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 42
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 43
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 44
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 45
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 46
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 47
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 48
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 49
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 50
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 51
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 52
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 53
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 54
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 55
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 56
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 57
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 58
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 59
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 60
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 61
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 62
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 63
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 64
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 65
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 66
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 67
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 68
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 69
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 70
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 71
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 72
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 73
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 74
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 75
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 76
камион фургон ISUZU Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A слика 77
1/77
Марка ISUZU
Модел Giga large Aluminum Wing LKG-CYJ77A
Тип камион фургон
Година на производство 2011
Километража 809490 км
Носивост 13200 кг
Нето тежина 24910 кг
Вкупна тежина 38110 кг
Локација Јапонија Chiba ken
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Autoline ID YV32307
Опис
Вкупни димензии 11.9 м × 2.4 м × 3.7 м
Каросерија
Димензии на каросерија 9.5 м × 2.4 м × 2.5 м
Мотор
Марка 6UZ1
Гориво дизел
Менувачи
Тип рачен
Кабина
Десен волан
Место за спиење
Хидрауличен серво управувач
Клима уред
Контрола на клима
Алармен систем
Централна брава
Сигнални сирени
Фарови за магла
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
VIN CYJ77A-700****
Боја темно син