Нови гума за телескопски утоварувач Michelin 460/70 R 24.00

PDF
Цена:
на барање
Контактирајте го продавачот
Марка Michelin
Тип гума за телескопски утоварувач
Тип на конструкција на гума пневматски радијални
Големина 460/70 R 24.00
Локација Украина Киев
Датум на објавување мај 16, 2020
Autoline ID VJ11995
PDF
Состојба
Состојба нов
Дополнителни информации: Руски Украински
Шины и камеры для погрузчиков Merlo, Manitou, Cat, JCB, Scorpion и др. 460 / 70R24 (17.5LR24, 17.5L-24 460 / 70-24) для различных типов поверхностей, различных условий эксплуатации:

460 / 70R24 Michelin BIBLOAD H / S (159A8 / B, TL)
460 / 70R24 Michelin XMCL (159A8 / B, TL)
17.5L-24 Advance R-4 (12PR, 147А8, TL)
460 / 70R24 (17.5LR24) Alliance 580 (159A8 / B, TL) Steel belted
460 / 70R24 (17.5LR24) Alliance 550 (159A8 / B, TL) Steel belted
460 / 70-24 (17.5L-24) IND 159A8 TR-01 TL Mitas
460 / 70-24 159A8 TI22 TL Mitas
17.5L-24 (460 / 70-24) TI02 10PR TL LSL 144A8 Mitas
17.5L-24 (460 / 70-24) TR01 10PR TL 144A8 Mitas
17.5L-24 (460 / 70-24) 12PR INDUSTRIAL 10 Cultor TL 146A8
17.5L-24 (460 / 70-24) 10PR R4A (144A8) TL Armour
460 / 70R24 (17.5LR24) 159A8 / B BKT MULTIMAXMP 522 TL
460 / 70R24 (17.5LR24) BKT RT-747

Поможем подобрать оптимальную шину для Ваших конкретных условий эксплуатации.
Шини та камери для телескопічних навантажувачів Merlo, Manitou, Cat, JCB, Scorpion та ін. 460/70R24 (17.5LR24, 17.5L-24, 460/70-24) для різних типів поверхонь, різних умов експлуатації:

460/70R24 Michelin BIBLOAD H/S (159A8/B,TL)
460/70R24 Michelin XMCL (159A8/B,TL)
17.5L-24 Advance R-4 (12PR,147А8,TL)
460/70R24 (17.5LR24) Alliance 580 (159A8/B,TL) Steel belted
460/70R24 (17.5LR24) Alliance 550 (159A8/B,TL) Steel belted
460/70-24 (17.5L-24) IND 159A8 TR-01 TL Mitas
460/70-24 159A8 TI22 TL Mitas
17.5L-24 (460/70-24) TI02 10PR TL LSL 144A8 Mitas
17.5L-24 (460/70-24) TR01 10PR TL 144A8 Mitas
17.5L-24 (460/70-24) 12PR INDUSTRIAL 10 Cultor TL 146A8
17.5L-24 (460/70-24) 10PR R4A (144A8) TL Armour
460/70R24 (17.5LR24) 159A8/B BKT MULTIMAXMP 522 TL
460/70R24 (17.5LR24) BKT RT-747

Допоможемо підібрати оптимальну шину для Ваших конкретних умов експлуатації.
Совети за купување
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за безбедност
Слични огласи