Се продава возило со дигалка со корпа NISSAN CABSTAR 35.11 w/Socage DA20 на аукција

PDF
возило со дигалка со корпа NISSAN CABSTAR 35.11 w/Socage DA20
1/1
Цена:
— (аукција)
оди на аукција
Контактирајте го продавачот
Марка NISSAN
Тип возило со дигалка со корпа
Година на производство 2009
Километража 74658 км
Локација Италија Caorso (PC)
Датум на објавување јун 26, 2020
Каталошки број на продавачот 12086711
Аукција 1
Датум на извршување 2020-07-09
Датум на завршување 2020-07-10
Аукцијата започнува за 4 дена
PDF
Менувачи
Тип рачен
Состојба
Состојба половни
Опис
VIN VWASGFF2481056995
Дополнителни информации: Англиски
w/Socage DA20
** Fotocopia Certificato CE/ Copy only of CE Certificate available ** Immatricolazione Italiana/ Italian Registration ** Ultimo verbale di verifica periodica effettuato in data 29.07.2019 **
Совети за купување
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за безбедност
Слични огласи